Beursbouw

De coördinatie en bouw van een totale beurs is één van onze specialiteiten, alle hiervoor benodigde disciplines hebben wij in eigen huis; advies, ontwerp, coördinatie, realisatie en afwerking. Van plattegrond tot kant-en-klare standruimtes.

Vink Standbouw, ontwerp & realisatie bouwt in opdracht van VNU Exhibitions Europe de Paper and Convenience Show in het Autotron te Rosmalen!

Bekijk een video van de opbouw van een van onze beursbouw projecten.

Vink Standbouw BV is gespecialiseerd in het coördineren, produceren en realiseren van complete en hoogwaardige beursconcepten. Vink Standbouw BV onderscheidt zich door een hoog service- en afwerkingniveau en rechtstreeks en persoonlijk contact met zowel de directe opdrachtgever als de (potentiële) beursdeelnemer of exposant. Door de coördinatie zoveel mogelijk in eigen huis te houden worden de diverse exposanten goed begeleid in de aanloop naar de beurs toe. Bijkomend voordeel voor u als directe opdrachtgever is dat u daardoor meer tijd overhoudt om potentiële deelnemers te benaderen of zich met andere zaken bezig te houden. Onze prijzen zijn zeer scherp en altijd concurrerend.

Bent u geïnteresseerd in beursbouw van Vink Standbouw BV? Neem dan contact met ons op via het contactformulier,  laat ons u bellen of bel ons op 088-28 48 648. Per e-mail zijn wij te bereiken via vink@vink.net