In opdracht van TIG Sports bv te Amsterdam is bekend geworden dat Vink Standbouw bv de komende drie jaar de nieuwe “official supplier” zal worden voor de bouw van de stands, de aankleding van diverse hospitality units en de algemene aankleding van het KLM Open.  Dit prestigieuze golftoernooi, dat onderdeel is van de European tour, wordt voor de 94e maal georganiseerd en zal komend jaar plaatsvinden van 12 tot 15 september 2013 op de Kennemer Golf & Country club te Zandvoort.

De opdracht bestaat uit de algehele aankleding van diverse sponsor en hospitality ruimtes en de bouw van een 35-tal stands in de expohal en het promodorp.

De tender, die werd uitgeschreven onder een viertal potentiële leveranciers, werd uiteindelijk gegund aan Vink Standbouw BV uit Schiedam. Vink werkt al geruime tijd en op verschillende vlakken samen met hoofdsponsor KLM en is erg blij met de nieuwe verbintenis met TIG Sports. “voor ons en ons bedrijf is dit een opdracht om trots op te zijn. Het geeft aan dat onze werkwijze en de kwaliteit die we leveren hoogwaardig, kwalitatief en concurrerend is. Wij gaan ons uiterste best doen om er met alle leveranciers een geweldig en geslaagd evenement van te maken en kijken uit naar de samenwerking met TIG Sports en alle partners. “ aldus de directie van Vink Standbouw BV, Menno de Haan en Bertjan Tromp.