Vink Standbouw bestaat 35 jaar! In 1980 is ons bedrijf opgericht en begonnen in een kleine loods van 35 m2. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekende speler in de nationale en internationale standbouw. We werken vanuit 3 verschillende loodsen van in totaal zo’n 900m2. Maar we staan beslist niet stil! Komende zomer gaan we verhuizen naar een nog groter pand, waarin alle facetten van onze werkzaamheden onder 1 dak kunnen plaatsvinden! Uiteraard kunt u een uitnodiging voor de openingsborrel verwachten, dus houd uw brievenbus goed in de gaten!

U komt als klant pas op uw stand als deze zo goed als af is. De weken en dagen ervoor is er al ontzettend veel gebeurd. Er wordt een ontwerp gemaakt, bestellingen gedaan, geproduceerd, gecommuniceerd met toeleveranciers, elektriciteit en water aangevraagd. Er wordt ingeladen en naar de locatie gereden. De opbouw is een kunststukje op zich, waar alle (toe)leveranciers samen komen, en er een gestroomlijnde planning noodzakelijk is. Uiteindelijk is het het resultaat wat telt, en daar zijn we ons terdege van bewust! De stand is uw, maar zeker ook ons visitekaartje!

Zorg en ICT 2015: Op deze voor ons bekende beurs hebben we weer de nodige werkzaamheden verricht. We bouwden de stands voor 4 deelnemers, waarvan u de foto’s en de link naar hun website hieronder vindt;

Voor Athena hebben we inmiddels een vijftal beursdeelnames gerealiseerd. Op de Zorg&ICT beurs stonden ze er met een hoekstand van 6 x 4 meter. Door gebruikmaking van bestaande materialen werd hun beursdeelname kostentechnisch erg intressant!

Klaar om met ons van start te gaan?

1,2,3……van start!
Volg ons
Vink Stands & Events

Vink Stands & Events
Coenecoop 395
2741 PN Waddinxveen
+31 88 284 86 48

Contact

Vink-stands-&-events-23 vink@vink.net
vink.net
TW: NL8004.59.222.B.01
Kvk-nummer: 24225862