Vink stands & events is een energiek en dynamisch bedrijf met een heldere visie gericht op het presenteren van bedrijven, instellingen, diensten en producten.
Over ons.

Het Bedrijf.

Vink Stands & Events is het full-service standbouwbedrijf dat adviseert, ontwerpt en bouwt. Ervaren, veelzijdig, flexibel en creatief. Onze ruim 35 jaar ervaring maakt dat geen uitdaging ons meer te groot of te klein is, en wij met alle facetten van het vak bekend zijn. Hierdoor kunnen wij jou alle zorgen uit handen nemen. Adviseren waar nodig. Het hele traject regelen. In binnen- of buitenland. Op Vink kan je bouwen.

Unieke standbouw op maat
Vink maakt uitsluitend gebruik van houtbouw. Hierdoor is elke beursstand op maat en uniek. Wij gaan creatief om met eenvoud. Hierdoor kunnen wij binnen je budget een optimaal resultaat neerzetten. Dit kan voor zowel jouw individuele stand of event als voor het collectief bouwen van een beurs, congres, seminar, symposium of hospitality ruimte. In binnen- of buitenland. Service van begin tot eind.

35 Jaar Ervaring.

Heldere communicatielijnen en persoonlijk contact leiden tot een concept waar je als beursdeelnemer op kunt bouwen!  Met meer dan 35 jaar ervaring in zeer uiteenlopende branches maken wij van uw budgetstand tot aan uw turn-key project een perfecte en complete presentatie.

Ons Team.

Klaar om met ons van start te gaan?

1,2,3……van start!
Volg ons
Vink Stands & Events

Vink Stands & Events
Coenecoop 395
2741 PN Waddinxveen
+31 88 284 86 48

Contact

Vink-stands-&-events-23 vink@vink.net
vink.net
TW: NL8004.59.222.B.01
Kvk-nummer: 24225862