Samenwerken.

Stap 1

Ontwerp

Kom in contact met ons en ontvang gratis en vrijblijvend een eerste (concept) schetsversie.Er wordt zoveel mogelijk getracht om de bedrijfsidentiteit van uw bedrijf en haar werkzaamheden in het standontwerp tot uiting te brengen.

U kunt op de volgende 3 manieren een gratis schetsversie ontvangen.

Offerte formulier invullen
Bel: +31 88 284 86 48
Klik en bel ons.

Stap 2

In de telefonisch of per mail gevoerde terugkoppeling zijn wij benieuwd naar uw reactie op het (concept) ontwerp en worden er kosteloos eventuele wijzigingen en/of aanpassingen doorgevoerd.
Na uw akkoord op het schetsontwerp wordt er een realistische impressie of animatie uitgewerkt. Daarnaast ontvangt u een op maat gemaakte offerte, voorzien van een specifieke omschrijving van de standmaterialen, en een kostencalculatie voor de op- en afbouw van uw stand.
Na uw akkoord op onze offerte nemen wij u alle benodigde aanvragen op het gebied van stroom, water, internet en overige diensten bij de beursorganisatie graag uit handen. Indien er zware en/of volumineuze standbenodigdheden van uw bedrijf naar de beurslocatie gebracht dienen te worden kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Stap 3

Tijdens deze fase worden alle standmaterialen ingekocht, voorbereid, geproduceerd en zoveel mogelijk prefab klaar gezet voor de opbouw op locatie. Voor u als klant is het altijd mogelijk om de productie van uw stand door onze vakbekwame medewerkers bij ons op de werkplaats te komen bekijken.
Doordat we vaak op de eerste opbouwdag beginnen met de bouw van uw stand zorgen wij dat er voor u genoeg tijd over blijft om uw stand in te richten. Uiteraard assisteren onze vriendelijke en servicegerichte medewerkers u daarin. Zo sluiten ze uw computerapparatuur aan, hangen ze uw presentatiemateriaal op en vullen ze eventueel zelfs uw koelkast. Als laatste wordt uw stand bezemschoon opgeleverd. Vink Stands & Events is pas klaar als u voor 110% tevreden bent.
Tijdens de demontage wordt ervoor gezorgd dat alle materialen weer heelhuids worden meegenomen en dat de kale standruimte wederom bezemschoon wordt opgeleverd. Het is altijd mogelijk om uw aangekochte standmaterialen veilig op te slaan in onze speciaal hiervoor bestemde opslagloods.
Volg ons
Vink Stands & Events

Vink Stands & Events
Coenecoop 395
2741 PN Waddinxveen
+31 88 284 86 48

Contact

Vink-stands-&-events-23 vink@vink.net
vink.net
TW: NL8004.59.222.B.01
Kvk-nummer: 24225862