Standbouw

Het Vink expoteam realiseert maatwerk standbouw waarbij wij zorgen dat uw bedrijfsidentiteit prominent aanwezig is. Wij ontwerpen en realiseren  opvallende producties en plaatsen deze zelf in binnen- en buitenland. Een mix van houtbouw, creativiteit, direct en persoonlijk contact en een no-nonsense mentaliteit staan garant voor een onderscheidende en opvallende  presentatie. Van budget tot turnkey project, altijd uw en ons visitekaartje.

Ruim 30 jaar ervaring

Standbouw is een ruim begrip, hierin werkzaam zijn vergt een hoge mate van flexibiliteit, vakmanschap en vindingrijkheid. Vink standbouw B.V. heeft al 30 jaar ervaring in deze branche. Wij zijn thuis in de wereld die voor u onbekend is.

Door onze  jarenlange ervaring en het werken met een vast basisteam, waar nodig aangevuld met betrouwbare freelancers, hebben wij een ijzersterke reputatie opgebouwd waardoor klanten graag bij ons komen, en blijven!

Onze representatieve standbouwers zijn zeer vakkundig en werken volgens de richtlijnen die zijn opgesteld door de verschillende brancheorganisaties in onze branche. Vink standbouw B.V. zorgt voor standbouw op een eigenwijze en bijdetijdse manier. Onze stands zorgen voor sterke communicatie met uw doelgroep, communicatie die uw gewenste boodschap kan overbrengen. De mogelijkheden in standbouw zijn zeer divers maar door de brede ervaring in verschillende branches vind Vink standbouw B.V. voor elk product een uniek concept.