Vink checklist

Intake / Briefing (vrijblijvend)

Tijdens onze briefing (bij u op kantoor of in onze showroom) wordt er besproken wat het doel is van uw beursdeelname en wat uw wensen zijn met betrekking tot standinvulling en overige benodigdheden.


Schets ontwerp (vrijblijvend)

Na de briefing ontwerpt Vink Standbouw BV een eerste (concept) schetsversie in het speciaal daarvoor ontwikkelde ontwerpprogramma S-cad. Er wordt zoveel mogelijk getracht om de bedrijfsidentiteit van uw bedrijf en haar werkzaamheden in het standontwerp tot uiting te brengen.

Terugkoppeling (vrijblijvend)

In de telefonisch of per mail gevoerde terugkoppeling zijn wij benieuwd naar uw reactie op het (concept) ontwerp en worden er kosteloos eventuele wijzigingen en/of aanpassingen doorgevoerd.


Definitief ontwerp / Offerte

Na uw akkoord op het schetsontwerp wordt er een full color standvisualisatie gemaakt in Autodesk Vizz. Daarnaast ontvangt u een op maat gemaakte offerte voorzien van een specifieke omschrijving van de standmaterialen en een kostencalculatie voor de op- en afbouw van uw stand.

Coördinatie

Na uw akkoord op onze offerte nemen wij u alle benodigde aanvragen op het gebied van stroom, water, internet en overige diensten bij de beursorganisatie graag uit handen. Indien er zware en/of volumineuze standbenodigdheden van uw bedrijf naar de beurslocatie gebracht dienen te worden kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Productie

Tijdens deze fase worden alle standmaterialen ingekocht, voorbereid, geproduceerd en zoveel mogelijk prefab klaar gemaakt voor de opbouw op locatie. Voor u als klant is het altijd mogelijk om de productie van uw stand door onze vakbekwame medewerkers bij ons op de werkplaats te komen bekijken.

Opbouw

Doordat we vaak op de eerste opbouwdag beginnen met de bouw van uw stand zorgen wij dat er voor u genoeg tijd over blijft om uw stand in te richten. Uiteraard assisteren onze vriendelijke en servicegerichte medewerkers u daarin. Zo sluiten ze uw computerapparatuur aan, hangen ze uw presentatiemateriaal op en vullen ze eventueel zelfs uw koelkast. Als laatste wordt uw stand bezemschoon opgeleverd. Vink Standbouw BV is pas klaar als u voor 110% tevreden bent.

Demontage/opslag

Tijdens de demontage wordt ervoor gezorgd dat alle materialen weer heelhuids worden meegenomen en dat de kale standruimte wederom bezemschoon wordt opgeleverd. Het is altijd mogelijk om uw aangekochte standmaterialen veilig op te slaan in onze speciaal hiervoor bestemde opslagloods.

Evaluatie

Een aantal dagen na afloop van de beurs nemen wij contact met u op om na te gaan of uw beursdeelname en onze standbouw aan uw verwachtingen heeft voldaan. We staan bij uw volgende beursdeelname namelijk graag weer voor u klaar!