Vink Standbouw B.V. – het bedrijf

Vink Standbouw B.V. is een energiek en dynamisch bedrijf met een heldere visie gericht op het presenteren van bedrijven, instellingen, diensten en producten.

Het fullservice standbouwbedrijf is gevestigd in Waddinxveen. Wij werken met een team van 12 gemotiveerde medewerkers vanuit een modern bedrijfspand en hebben alle disciplines in huis voor het ontwerpen en realiseren van uw project. Denk hierbij aan een ontwerpafdeling met 3 fulltime standontwerpers, een beletteringafdeling met 2 fulltime beletteringmedewerkers en een uitstekend uitgeruste werkplaats waarin 6 vaardige timmerlieden alle benodigde standvoorbereidingen treffen. Daarnaast bieden wij diverse opslagmogelijkheden.

Qua transport beschikken wij over 2 trailers, 2 bakwagens en een  6,5 meter lange BE combinatie, zodat uw standmaterialen veilig, droog en zo veel mogelijk prefab naar de standlocatie vervoerd kunnen worden.

Door creatief om te gaan met eenvoud, kunnen wij binnen uw budget een optimaal resultaat neerzetten. Dit kan zijn voor zowel uw individuele stand als voor het collectief bouwen van een beurs, congres, seminar of symposium.

Heldere communicatie en 30 jaar ervaring

Heldere communicatielijnen en persoonlijk contact leiden tot een concept waar je als beursdeelnemer op kunt bouwen!  Met meer dan 30 jaar ervaring in zeer uiteenlopende branches maken wij van uw budgetstand tot aan uw turn-key project een perfecte en complete presentatie.