Adviseren.

Vink adviseert, denkt mee en maakt uw resultaten meetbaar. Welke beurs past bij mij? Welke stand-positie in de beurshal is het meest geschikt? Hoe benader ik (potentiële) klanten? Vink helpt.

Advies door Vink Stands & Events
Hoge expositieprijzen en daarbij een moeilijk te meten rendement. Of je beursstand weggestopt in een hoekje van het event. Herken je dit? Het is vanaf nu verleden tijd. Vink helpt jou dit soort taferelen te voorkomen.

Alles wat je moet weten over exposeren op een beurs
Door onze jarenlange ervaring met standbouw en ons grote netwerk binnen de standbouw- en evenementenwereld geven wij jou het beste advies. Door een gedegen voorbereiding, door goed te luisteren, door strategisch mee te denken en door toevoeging van onze key-partners zorgen we ervoor dat jouw targets worden behaald. Meer klanten, hogere omzet en een beter rendement. Gegarandeerd! Ook kan jouw stand-bemanning worden getraind, zodat zij weten hoe (potentiële) klanten te benaderen. Het is allemaal afhankelijk van jouw wensen en doelen, die wij samen met jou in kaart gaan brengen.

Kies voor Vink
Het is belangrijk om getraind en met een voorbedacht plan te gaan exposeren. Maar misschien wel even belangrijk is de follow up. Hoe ga je om met de op een beurs behaalde leads? Ook hier helpt Vink. Wacht niet langer en ga met Vink in zee. Vink realiseert.

1,2,3……van start!

Ontwerpen.

Vink ontwerpt samen met jou, zodat jij een stand krijgt die helemaal bij jou en je bedrijf past. In onze werkplaats is veel mogelijk, heel veel. Onze stand-ontwerpers zijn creatief en maken voor jou een unieke beursstand op maat.

Je eigen unieke stand-ontwerp met Vink
Heb je een idee hoe jouw stand eruit moet gaan zien? Of ben je misschien nog helemaal blanco? De creatieve stand-ontwerpers van Vink gaan graag met jou om de tafel. Zodat jij de perfecte stand krijgt voor je event.

Standbouw op maat
Bij Vink Stands & Events is niets onmogelijk. Omdat wij creatief zijn, verder kijken dan onze neus lang is en in elk project een uitdaging zien. Vink beschikt over een eigen studio met een team van ervaren en enthousiaste stand-ontwerpers. Bij ons gaat het altijd om het ontwerpen van standbouw op maat, waarin jouw bedrijfsidentiteit prominent aanwezig is. Wil je een speciaal ontworpen plafond helemaal in stijl van jouw bedrijf? Misschien een prominente bar of wand van bijzondere materialen? Of een andere opvallende productie? Alles is mogelijk bij Vink.

Elk stand-ontwerp uniek
Wij zijn gespecialiseerd in houtbouw. Hierdoor wordt elke stand uniek en op maat gefabriceerd, en is modulair uitbouwen een fluitje van een cent. Kies voor Vink. De combinatie van houtbouw, creativiteit, direct en persoonlijk contact en een no-nonsense-mentaliteit staat garant voor de perfecte stand voor je event.

1,2,3……van start!

Bouwen.

Vink bouwt en realiseert jouw stand. Precies zoals we het samen met jou hebben ontworpen. Vanuit onze eigen werkplaats en met behulp van onze eigen handige mensen die van alle markten thuis zijn.

Vink bouwt en realiseert
Bouwen en realiseren. Dat is wat Vink doet. De ontworpen beursstand wordt door onze vakmensen opgebouwd in de beurshal of op je event, in binnen- en buitenland. Op Vink kan je bouwen.

Multifunctionele stand-bouwers
Laat nu jouw stand door ons bouwen. Onze multifunctionele stand-bouwers, die de stand in onze eigen werkplaats produceren, zijn van alle markten thuis. Ze hebben kennis van allerhande zaken, kunnen schilderen, timmeren, boren en elektriciteit aanleggen en hebben alle benodigde disciplines in eigen beheer. Hierdoor is het opbouwen van jouw stand bij ons altijd in goede handen.

Flexibiliteit, vindingrijkheid en vakmanschap
Dankzij de ruim 35 jaar ervaring in de standbouw heeft Vink inmiddels een ijzersterke reputatie opgebouwd. Hierdoor komen klanten graag bij ons en komen ze vaak terug. Bij Vink draait het om flexibiliteit, vindingrijkheid en vakmanschap. Wij leveren service van begin tot eind. Kies nu voor Vink. Voor de perfecte stand op je event.

Klaar om met ons van start te gaan?

1,2,3……van start!
Volg ons
Vink Stands & Events

Vink Stands & Events
Coenecoop 395
2741 PN Waddinxveen
+31 88 284 86 48

Contact

Vink-stands-&-events-23 vink@vink.net
vink.net
TW: NL8004.59.222.B.01
Kvk-nummer: 24225862